Andagt

En andagt er en kort gudstjeneste, hvor der er salmesang, bøn og læsning, men ingen eller kun en ganske kort prædiken eller fortælling.

Fra onsdag den 21. april vender vi tilbage til de retningslinjer, der var gældende i efteråret 2020.

Gudstjenesten må igen blive længere end 30 minutter, og vi må atter synge sammen - så længe vi holder to meters afstand. Afstandskravet, når ikke der synges, skrues ned til en meter mellem deltagere, som ikke er fra samme husstand - således kan der maks være 25 i kirkerummet. Der er fortsat tilmelding til vores gudstjenester og andagter.

I Husumvold Kirke er andagten ofte knyttet til fællesskaber omkring foredrag på vores Fredagsmøde eller film i vores Kirkebio.  Vores andagter kan også være musikANDAGTER, hvor præstens ord suppleres af vores stærke sangere og organist.