DOK
Den Overnaturlige Klub er Husum og Husumvold Kirkers ungdomsklub. Det foregår hver mandag kl. 17.30 i kælderen under Husum Kirke. DOK er fællesspisning, sjov og ballade, krydret med en passende mængde alvor. Nogle gange kommer der en gæst som har noget spændende på hjerte.

Følg med i både DOK gennem facebook-gruppen ”DOK – Den Overnaturlige Klub”, eller kontakt Nikolaj, hvis du vil vide mere.

Sognepræst Nikolaj Hartung Kjærby
Tlf.: 41 57 51 22 - E- mail: nikolaj@hartungkjaerby.dk

TEENTRACK 2017
TeenTrack er en kristen sommerlejr, hvor der deltager et par hundrede unge fra hele landet. TeenTrack er super fede live-koncerter, god stemning, inspirerende taler, bål og sang, sjove arrangementer og plads til at være lige præcis den du er! TeenTrack er en hel uge i selskab med gamle og nye venner - og Gud! TeenTrack er en del af SommerOase, som er Danmarks største kirkelige sommerfestival med 5000 deltagere i alle aldre. Kom og vær med til en kanon fed oplevelse!

Hvornår er det?
Vi tager afsted fra Husum om morgenen lørdag den 15. juli og kommer tilbage sidst på eftermiddagen lørdag den 22. juli.

Hvor er det?
Bygholm Landbrugsskole og Kursuscenter, Hattingvej 49, 8700 Horsens. Der bliver fælles transport begge veje.

Hvad skal der ske?
TeenTrack er en lækker blanding af sjov og alvor. Der er både store events med høj musik fra scenen, og små grupper med plads til kritiske spørgsmål. Der er alt lige fra vandkamp til humoristiske og nærværende taler, foruden masser af tid til at spille fodbold og volleyball eller hænge ud med gamle og nye venner i cafeen eller ved bålet. Men det bedste ved TeenTrack er at alt, både sjov og alvor, foregår i en atmosfære af Guds kærlighed.

Hvem står for det?
TeenTrack ledes af et dedikeret team af unge mennesker i 20'erne, med Nikolaj Hartung Kjærby som ansvarlig præst. TeenTrack har sin egen separate afdeling på den større camp, som det er en del af, nemlig SommerOase, der med 5000 deltagere i alle aldre er Danmarks største kirkelige sommerfestival. TeenTrack og alle de andre spor på SommerOase arrangeres af Dansk Oase og Børne- og UngdomsOase

Hvordan bor man?
Der er to muligheder: Du kan medbringe dit eget telt, eller du kan dele telt med en kammerat af dit eget køn. Prisen er den samme, uanset hvilken model du vælger.

Får vi mad?
Ja. Der indgår ikke fællesspisning i TeenTrack-programmet, men der bliver fælles morgenmad, frokost og aftensmad for deltagerne fra Husum. Det koster ikke ekstra. Det eneste måltid, der ikke er inkluderet, er frokosten på vej derover, så der skal man enten tage madpakke eller madpenge med.

Hvad koster det?
Der er penge at spare ved at tage afsted sammen med DOK!
Ved tilmelding og betaling fra 1. februar til 30. april 2016 koster det 449 kroner, og derefter 499 kroner. Transport og mad er inkluderet i prisen. (Den lave pris skyldes at Ungdomskirken i Husum giver tilskud. Tilmelder man sig direkte til Dansk Oase, er prisen 150 kr. højere, og så er den endda uden mad og transport).

Betaling foregår til Nikolaj enten kontant eller ved overførsel til konto 0400 - 4015997295. Husk at skrive navn i meddelelsesfeltet.

NB. Ovennævnte priser gælder for unge under 18 år. Er du over 18 år, så kontakt Nikolaj og spørg om pris.

Du tilmelder dig hos Nikolaj Hartung Kjærby
Tlf. 41 57 51 22 eller e-mail nikolaj@hartingkjaerby.dk