Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Torsdag d. 20. januar 2022, Kl. 19:00 til kl. 22:00
Kirkebio

Sognepræst Stig Boel lægger op til filmen, og efter filmen vil der være lejlighed til at diskutere det, der gjorde indtryk. Under filmene vil der være lidt snacks og lidt at drikke. Der er fri entré

20. januar kl. 19.00: Ondskab

Instruktør: Mikael Håfström, 2003

Sverige i 1950´erne. Erik bortvises fra skolen for sin voldelige adfærd og sendes på kostskolen Stjärnsberg. Her udsættes han for vold og mobning og må kæmpe for at overleve. Venskabet med værelseskammeraten Pierre åbner dog Eriks øjne for et valg: Findes der en bedre vej end voldens? Er det muligt at møde vold med ikke-vold og pacifisme? Filmen er i sin skildring af menneskets natur oprørende og grusom, men samtidig gribende og befriende.