Dato Tirsdag d. 25. oktober 2022, kl. 18:00
Sognepræst Lise Mortensen og sognepræst v. Tingbjerg Kirke Mette Basbøll
Lanternegudstjeneste

Det er aftenen for den traditionsrige Lanterneaften, som er et fællesarrangement mellem menighederne ved Tingbjerg og Husumvold kirker.

At vandre med lanterner i mørket er en gammel skik, som præsterne har genoplivet, og som vi håber, mange har lyst til at tage del i.

Arrangementet finder sted onsdag d. 25. oktober og begynder kl. 18.00 i Tingbjerg Kirke med en sandwich, valg af lanterne og en kort optakt i kirken. Når mørket sænker sig, går vi med vores tændte lygter til Husumvold kirke, mens vi synger lanternesange. I Husumvold Kirke samles vi i kirkerummet til en fælles afslutning, hvorefter der er cacao og kage. Aftenen slutter kl. 20.00 og hele arrangementet er gratis.