Dato Torsdag d. 6. oktober 2022, kl. 19:00

Film der gør indtryk

Hvor kommer ondskaben fra? Hvad er dens væsen og årsag, og findes der mon tilgivelse for selv den værste forbrydelse, man kan forestille sig? Efterårets tre film tager på hver deres stærke måde livtag med disse store spørgsmål.

Sognepræst Stig Boel lægger hver gang op til filmen, og efter filmen vil der være lejlighed til at diskutere det, der gjorde indtryk. Under filmene vil der være lidt snacks og lidt at drikke. Der er fri entré.

6. oktober kl. 19.00: Der findes ingen ondskab

Instruktør: Mohammad Rasoulof, 2020

Filmen fortæller fire historier om tilsyneladende ganske almindelige menneskers hverdage.

Umiddelbart er historierne helt uafhængige af hinanden, men der er alligevel en sammenhæng, som handler om ondskab – om henrettelser i Iran.