Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Lørdag d. 3. december 2022, kl. 11:00

PILGRIMSVANDRING UDVALGTE LØRDAGE KL. 11-12.30

Gå på opdagelse i de indre og ydre landskaber under pilgrimsvandringerne i Husumvold Kirke. Lørdag d. 3. december kl. 11- 12.30 er temaet Lys i mørket. Der er fokus på at gå med andre i fællesskab og få naturoplevelser med plads til stilhed og eftertanke.

Ruten er omkring 3 km og vil foregå i et roligt tempo. Sognepræst Stig Boel, organist Helgi Breiner og teologistuderende kommunikationsmedarbejder Berit Sonne Amhild vil lede ruten gennem lokal natur og guide til pilgrimsvandring som religiøs og åndelig praksis. ?Vi mødes på græsset foran Husumvold Kirke og ender vandringen samme sted, hvor der vil være mulighed for at få en sandwich og lidt at drikke.

Det er gratis og kræver ingen tilmelding.