MAR

Dato Fredag d. 17. marts 2023, Kl. 14:00 til kl. 16:00
Sognepræst Stig Boel

Husumvold eftermiddag: Frederik Svinth om venskab og ensomhed

Ca. 8% af den danske befolkning føler sig ensomme – og det er alt for mange! Denne eftermiddag fortæller foredragsholder, klummeskribent og iværksætter Frederik Svinth om ensomhedens mange ansigter. Ensomhed kan ramme mange forskellige mennesker, og flere af os går igennem livet med perioder af ensomhed. Man kan desuden have tæt kontakt til mange venner og familie, men samtidig føle sig ensom. Foredraget tager et kig på ensomhedens mange ansigter, og hvad vi kan gøre for at bekæmpe den, så den ikke slår rødder i os. Noget af det, vi kan gøre for at komme ensomheden til livs, er at skabe dybe og gode venskaber, som Frederik i sit foredrag vil komme med redskaber til.

Frederik Svinth er uddannet kaospilot og har siden holdt utallige foredrag om samtale, venskab og ensomhed, og så er han iværksætter bag samtalespillet SNAK. Se en lille video her.

Inden foredraget er der andagt v. sognepræst Stig Boel.

Arrangementet er gratis.

Samtale med en præst
Hvis du føler dig ensom, kan du altid kontakte en af kirkens præster til en samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig eller til at tale om stort og småt.