Tirsdag d. 21. maj 2019, kl. 19:00

Kom og hør tidligere kulturminister Jytte Hilden fortælle om takt og tone! Det var i 2018 100 år siden, Emma Gad udgav bogen Takt og Tone, og meget er sket siden da. Tidligere kulturminister Jytte Hilden og historiker Pia Fris Laneth genbesøgte Emma Gads 100 år gamle klassiker - og resultatet blev bogen TAKT og TONE til TIDEN, der udkom i 2018.

Jytte Hilden træder i stedet for Carsten Berthelsen, der denne tirsdag skulle have præsenteret os for forårets og sommerens øl. Så glæd dig i stedet til en aften i selskab med en stærk kvinde, politiker og kulturpersonlighed i din kirke!

Vi begynder med andagt i kirkerummet ved sognepræst Stig Boel.

Det vil være muligt at købe bogen, som Jytte Hilden sammen med Pia Friis Laneth udgav i 2018: Takt og Tone til Tiden. Pris 199 kr., kontant eller Mobilepay.

Sognepræst Stig Boel og tidligere kulturminister Jytte Hilden
Gratis og uden tilmelding