Begivenheden har allerede fundet sted.

AFLYST - Andagt og Fredagsmøde: Om kirkernes sociale arbejde

MAR

AFLYST - Andagt og Fredagsmøde: Om kirkernes sociale arbejde

Fredag d. 20. marts 2020, Kl. 14:00 til kl. 16:00
Gadelandet 25, 2700 Brønshøj
Sognepræst Stig Boel, studentermedarbejder Anna-Sofie Troelsgaard og diakonimedarbejder Maria Sandborg

På baggrund af de nyeste anbefalinger fra regeringen, sundhedsstyrelsen og biskopperne aflyses alle gudstjenester og alle arrangementer i Husumvold kirke fra d.d. og indtil nyt kommunikeres.

Vi har inviteret Husumvold Kirkes studentermedarbejder, Anna-Sofie Troelsgaard, og Husum Kirkes diakonimedarbejder, Maria Sandborg, til at fortælle om kirkernes sociale arbejde - et arbejde, der også betegnes som diakoni.

Anna-Sofie og Maria arbejder sammen og hver for sig med Husumvold og Husum Kirkers diakoni. De samarbejder blandt andet om Månedens Kurv; et maduddelings- og indsamlingsinitiativ startet af Husum Kirke, som Husumvold Kirke i dag er en del af. Har I lyst til at donere holdbare dagligvarer til Månedens Kurv, så tag meget gerne en pakke pasta, makrel i tomat eller tandpasta med. Indsamlingskassen står ved Husumvold Kirkes hoveddør.

Husumvold Kirkes fredagsmøder er hyggeligt samvær krydret med foredrag, fællessang og musik. Eftermiddagen begynder med en kort andagt i kirkerummet ved en af kirkens sognepræster. Denne fredag ved sognepræst Stig Boel.