Begivenheden har allerede fundet sted.

AFLYST - Kirkebio / Dræb ikke en sangfugl

MAR

AFLYST - Kirkebio / Dræb ikke en sangfugl

Torsdag d. 12. marts 2020, kl. 19:00
Gadelandet 25, 2700 Brønshøj
Sognepræst Stig Boel
Øl og vand 10 kr.

Biskopperne følger regeringens beslutning om at indstille alle offentlige institutioners indendørsaktiviteter.

Det sker for at forebygge Corona-smittespredning og dermed tage hensyn til de svageste borgere.

Instruktør: Robert Mulligan, 1962

En støvet sydstatsby under depressionen. En hvid kvinde anklager en sort afroamerikansk mand for voldtægt. Selv om han er åbenlyst uskyldig, er udfaldet af retssagen så indlysende, at ingen advokater vil forsvare ham med undtagelse af Atticus Finch, en af byens mest respekterede borgere. Hans medfølende forsvar og kamp for menneskeværd og retfærdighed skaber en hadsk stemning i byen og koster ham mange venskaber. Filmen fanger en tid, et sted og en stemning på mesterlig vis.

Sognepræst Stig Boel lægger op til filmen, og efter filmen vil der være lejlighed til at diskutere det, der gjorde indtryk.