Andagt og Fredagsmøde: Fra korsangernes virke

Fredag d. 24. april 2020, Kl. 14:00 til kl. 16:00
Kirkerum/Blå sal, Gadelandet 25, 2700 København, Danmark
Sognepræst Lise Mortensen, baryton Lau Frederiksen og bas Nicolai Elsberg

To af kirkens korsangere; Lau Frederiksen, baryton, og Nicolai Elsberg, bas, fortæller om de kurser, de deltog på sidste år, med støtte fra Husumvold Sogns Menighedsråd. De fortæller om stederne og lærerne, viser billeder og videoklip og synger udvalgte sangeksempler knyttet til deres oplevelser.

Lau har været til operakursus på Bornholm, og Nicolai deltog i operaproduktioner i Aix-en-Provence i Frankrig og i Italien, hvor han også skulle lære ”italiensk for sangere”. Eva Maria Jensen akkompagnerer.

Husumvold Kirkes fredagsmøder er hyggeligt samvær krydret med foredrag, fællessang og musik. Eftermiddagen begynder med en kort andagt i kirkerummet ved en af kirkens sognepræster. Denne fredag ved sognepræst Lise Mortensen.