Andagt og Fredagsmøde: En bibelhistorie, en Danmarkshistorie, en H.C. Andersen-historie og en løgnehistorie!

Fredag d. 7. august 2020, Kl. 14:00 til kl. 16:00
Husumvold Kirke, Gadelandet 25, 2700 Brønshøj
Sognepræst Lise Mortensen og seniorpræst Jakob Rønnow

Denne fredag kan vi se frem til et glædeligt gensyn med seniorpræst ved Sankt Lukas Stiftelsen Jakob Rønnow. Han er en medrivende og underholdende fortæller, der denne gang besøger os med; En bibelhistorie, en Danmarkshistorie, en H.C. Andersen-historie og en løgnehistorie!

Husumvold Kirkes fredagsmøder er hyggeligt samvær krydret med foredrag, fællessang og musik. Eftermiddagen begynder med en kort andagt i kirkerummet ved en af kirkens sognepræster. Denne fredag ved sognepræst Lise Mortensen.

Vi skal stadig passe på hinanden og følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Når vi mødes om andagt og Fredagsmøde, sker det derfor med sikker afstand, fokus på håndhygiejne og hoste i albuen. Har du symptomer på COVID-19, bør du blive derhjemme.

Ligesom gudstjenesterne, er andagter og fredagsmøder således også med tilmelding og begrænsede antal pladser.

I kan tilmelde jer her.