Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Fredag d. 25. september 2020, Kl. 14:00 til kl. 16:00
Sognepræst Stig Boel , Husumvold Kirkes sanger Lau Frederiksen og organist Eva Maria Jensen
Gratis, men husk tilmelding. Kaffe/te og brød 10. kr.
Andagt og Fredagsmøde / Om Sibelius

Husumvold Kirkes sanger, Lau Frederiksen, fortsætter sommerens fortælling om Finlands nationalkomponist Jean Sibelius. Vi skal høre om hans tonedigte, der hentede inspiration fra Kalevala, gamle heltesagn om det finske folks kampe og søgen efter velstand og lykke. Og om komponistens specielle venskab med baron Axel Carpelan, der med en hel særlig indsigt rådgav Sibelius om, hvad han skulle komponere som det næste. Organist Eva Maria Jensen vil sammen med Lau fremføre et udpluk af komponistens sange.

Husumvold Kirkes fredagsmøder er hyggeligt samvær krydret med foredrag, fællessang og musik. Eftermiddagen begynder med en kort andagt i kirkerummet ved en af kirkens sognepræster. Denne fredag ved sognepræst Stig Boel.

Vi skal stadig passe på hinanden og følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Når vi mødes om andagt og Fredagsmøde, sker det derfor med sikker afstand, fokus på håndhygiejne og hoste i albuen. Har du symptomer på COVID-19, bør du blive derhjemme.

Ligesom gudstjenesterne, er andagter og fredagsmøder således også med tilmelding og begrænsede antal pladser.

Tilmeld HER.