Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Søndag d. 27. september 2020, kl. 10:00
Sognepræst Stig Boel og sanger/arrangør og vokal Pernille Mejer, Rolf Thofte - Trompet, Marie Buch Hoyer - Klaver og Jakob Roland - kontrabas.​
Gratis, men husk tilmelding.
Jazzhøjmesse / tilmelding via linket her/ sognepræst Stig Boel

Salmerne får nye arrangementer og akkompagneres af en jazzkvartet, mens præludium, motet og postludium byttes ud med ægte jazznumre eller jazzarrangementer, når vi i Husumvold Kirke igen inviterer til jazzhøjmesse. Det giver nye dimensioner til gudstjenesten og indhyller kirkerummet i en eftertænksom og unik stemning.

Det er som altid Pernille Mejer, der synger og arrangerer. Med sig har hun et hold af dygtige jazzmusikere: Rolf Thofte - Trompet, Marie Buch Hoyer - Klaver og Jakob Roland - kontrabas.

Højmessen er ved sognepræst Stig Boel.

Vi skal stadig passe på hinanden og følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Vores gudstjenester er derfor fortsat med tilmelding, så vi kan mødes om gudstjeneste med salmesang og rette afstand.

Vi håber meget på jeres forståelse og glæder os til at se jer alle sammen!

Du kan tilmelde HER.

Er der spørgsmål til tilmeldingen, kan kirkekontoret kontaktes på 38 60 90 40.