Begivenheden har allerede fundet sted.

Højmesse midfaste ved sognepræst Lise Mortensen - om bespisningsunderet / husk tilmelding

MAR

Dato Søndag d. 14. marts 2021, kl. 10:00
Sognepræst Lise Mortensen
Højmesse midfaste ved sognepræst Lise Mortensen - om bespisningsunderet  / husk tilmelding

Velkommen til højmesse ved sognepræst Lise Mortensen.

Kom trygt til gudstjeneste i Husumvold Kirke - nyd en stund med tid til ro. Få velsignelse, tid og ord til eftertanke, og lad dig opløfte af de stemningsfulde toner fra orgel og stærke sangstemmer.

Gudstjenesten vil ikke vare længere end 1/2 time, og vi følger selvfølgelig alle myndighedernes andre anvisninger, så vi kan blive ved med at passe på hinanden. Der er derfor også fortsat tilmelding til vores gudstjenester og andagter.

Vi følger myndighedernes retningslinjer for areal- og afstandskrav, god hygiejne og mundbind, så vi bliver ved med at passe på hinanden. Er du syg, eller har du symptomer på covid-19, skal du selvfølgelig blive hjemme. Læs mere HER.