Højmesse 3. søndag i fasten ved sognepræst Line Bjørn Hansen / husk tilmelding (ved at klikke videre ind her, eller i felt nedenfor på hjemmesiden)

MAR

Dato Søndag d. 7. marts 2021, kl. 10:00
Sognepræst Line Bjørn Hansen

Velkommen til højmesse 3. søndag i fasten ved sognepræst Line Bjørn Hansen.

Vi skal stadig passe på hinanden og følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Vores gudstjenester er derfor fortsat med tilmelding, så vi kan mødes om gudstjeneste med salmesang og rette afstand.

Vi håber meget på jeres forståelse og glæder os til at se jer alle sammen!

I bedes venligst tilmelde jer HER.