Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Søndag d. 4. oktober 2020, kl. 16:00
Emma Steele (violin), Hulda Jónsdóttir (violin), Sune Ranmo (bratsch), Tomas Lundström (cello), Nina Clausen (sopran) og oplæser Frederik Teglberg Damm.​
Der er fri entré - men husk tilmelding på www.husumvoldkirke.dk
Ord & Musik i Husumvold Kirke / med tilmelding / Schönberg-Kandinsky

Ord & Musik inviterer på en eftermiddag med ord og toner om komponisten Arnold Schönberg (1874-1951) og maleren Wassily Kandinsky (1866-1944) og deres tætte venskab i årene 1911-1914. Der bliver læst op fra deres breve, deres tanker om kunstens rolle og om de tætte forbindelser mellem kunst og musik.

Der bliver spillet Schönbergs Strygekvartet nr. 2, hvor de to sidste satser har en solo sang med, et revolutionerende værk, der viser veje mod det nye, atonale musik.

Det viste billede, Kandinskys Komposition 3 blev malet umiddelbart efter den koncert, hvor Kandinsky for første gang hørte Schönbergs musik, bl.a. Strygekvartetten nr. 2.

Medvirkende: Emma Steele (violin), Hulda Jónsdóttir (violin), Sune Ranmo (bratsch), Tomas Lundström (cello), Nina Clausen (sopran) og oplæser Frederik Teglberg Damm.

Koncertens koncept, udvalg og oversættelse af tekster: Eva Maria Jensen.

Der er fri entré - men husk tilmelding HER.