Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Torsdag d. 15. oktober 2020, kl. 18:30
Sognepræst Stig Boel
Øl og vand 10 kr.
Andagt og Kirkebio / Lady Bird

Se film i din kirke - det er gratis (men husk tilmelding). Efter filmen er der lejlighed til at diskutere det, der gjorde indtryk. Sognepræst Stig Boel lægger op til filmen.

Lady Bird / Instruktør: Greta Gerwig, 2017

Christine ”Lady Bird” McPherson kæmper imod – men er på så mange måder ligesom – sin kærlige, påståelige og viljestærke mor, en sygeplejerske, der utrætteligt arbejder for at holde familien oven vande, da Lady Birds far mister sit job. Filmen giver et rørende indblik i de relationer, der former os, de idéer, der definerer os, og det sted, vi kalder for hjem.

NB! Aftenen begynder med en kort andagt i kirken kl. 18.30.

Vi skal stadig passe på hinanden og følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Når vi mødes, sker det derfor med sikker afstand, fokus på håndhygiejne og hoste i albuen. Har du symptomer på COVID-19, bør du blive derhjemme.

Ligesom gudstjenesterne, er kirkebioen således også med tilmelding og begrænsede antal pladser.

Tilmeld HER.