Dato Tirsdag d. 27. oktober 2020, kl. 17:00
Sognepræst Frederik Teglberg Damm og børnekorleder Christina Schimmell Rindorf sammen med Spirekoret
Gratis, men husk tilmelding
Halloweengudstjeneste for familien kl. 17 / husk tilmelding via linket her

Kom gerne udklædt, både store og små, når sognepræst Frederik Teglberg Damm sammen med børnekorleder Christina Schimmell Rindorf og børnekorene lader halloweenuhyggen flytte med ind i kirken. Det sker til en afskyelig børnegudstjeneste, hvor kirken er fuld af væmmelige edderkopper, lodne flagermus og græskarhoveder med spidse tænder. Husum & Husumvold Kirkers Spirekor synger - sammen med børnekorleder Christina Schimmell Rindorf.

I år slår vi dørene op for hele to halloweengudstjenester kl. 17 og kl. 18, så flere kan være med, samtidig med at afstand holdes. Og i år bliver den traditionelle halloweengudstjeneste uden fællesspisning og gyserløb, så det stadig er muligt at mødes omkring årets uhyggeligste børnegudstjeneste og samtidig passe på hinanden.

HUSK TILMELDING HER