Forventningsgudstjeneste med fællesspisning / det er fortsat muligt at melde til gudstjenesten, men ikke til fællesspisning

Dato Tirsdag d. 24. november 2020, kl. 18:00
Sognepræst Line Bjørn Hansen

Advent er forventningstid, hvor det meste handler om, at julen nærmer sig. I år er vores forventningsgudstjeneste ved sognepræst Line Bjørn Hansen. Efter gudstjenesten mødes vi om et lækkert måltid.

Som med de fleste af kirkens aktiviteter i disse coronatider er også forventningsgudstjenesten og fællesspisning med tilmelding - så vi kan sikre, at den rette afstand holdes og fortsat mødes, mens vi passer på hinanden.

Det er ikke længere muligt at melde til fællesspisning, men der er enkelte pladser tilbage til gudstjenesten. Du tilmelder HER.