Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Tirsdag d. 2. februar 2021, kl. 17:00
Sognepræst Line Bjørn Hansen
Lysgudstjeneste ved sognepræst Line Bjørn Hansen / alle stole er optaget

Nu vender vinteren, og vi går mod lysere tider. Kom og vær med til at fejre lysets komme med en lysgudstjeneste ved sognepræst Line Bjørn Hansen.

Vi afholder gudstjenester og andagter som planlagt, men under de skærpede anvisninger gældende fra 8. januar.

Gudstjenesten vil ikke vare længere end 1/2 time, og der vil være mindst 2 meters afstand mellem deltagere, som ikke er fra samme husstand - således kan der maks være 20 i kirkerummet. Der er fortsat tilmelding til vores gudstjenester og andagter.

I kan tilmelde jer HER.

Vi følger naturligvis fortsat myndighedernes retningslinjer for areal- og afstandskrav, god hygiejne og mundbind, så vi bliver ved med at passe på hinanden. Vi skal alle bære ansigtsmaske eller visir, når vi går ind og ud af kirkens lokaler, og når vi bevæger os rundt i lokalerne. Det gælder ikke børn under 12 år. Er du syg, eller har du symptomer på covid-19, skal du selvfølgelig blive hjemme.