Begivenheden har allerede fundet sted.

Børnegudstjeneste med take-away-aftensmad / Godt nyt - Mariæ bebudelse / tilmelding er ikke nødvendigt

MAR

Dato Tirsdag d. 9. marts 2021, kl. 17:00
Sognepræst Frederik Teglberg Damm og børnekorleder Christina Schimmell Rindorf
Gratis, og uden tilmelding

Godt nyt - Mariæ bebudelse.

Maria fik den rigtigt gode nyhed fra englen om at der ville ske hende noget skønt. Kom og vær med og hør hvad englen fortalte hende. Efter gudstjenesten er der mulighed for ”take-away-aftensmad.” Det er ikke nødvendigt at tilmelde til denne børnegudstjeneste.

I disse coronatider er vi selvfølgelig opmærksomme på hele tiden at rette ind efter smitttetal og myndighedernes retningslinjer og anbefalinger. Læs mere HER. Således kan det ske, at vi må ændre på rammerne for vores spaghetti- og børnegudstjenester, aflyse eller udskyde vores dejlige fællesskab omkring måltidet efter gudstjenesten. Så vi kan passe på hinanden! Hold øje med hjemmeside, Facebook og opslag ved kirken.