Dato Søndag d. 12. september 2021, kl. 16:00
Kim Bak Dinitzen (cello), Galya Kolarova (klaver), Emma Steele (violin)
KONCERT / Chopins kammermusik

Et fyrværkeri af skøn musik!

Det er ikke just kammermusik man tænker på, når man hører navnet ”Chopin”. Han var helt og holdent klaverets mester og skrev næsten udelukkende for klaver. Men i sine unge dage komponerede han både en ”Trio for klaver, violin og cello op 8” og en ”Introduktion og Polonaise for cello og klaver op. 3”. Ved sit livs afslutning komponerede han en stor sonate for cello og klaver, et mesterværk, som vi hørte fremført i Husumvold kirke i februar 2020, spillet af Kim Bak Dinitzen (cello) og Galya Kolarova (klaver). Allerede den gang lovede de at spille polonaisen for os, og nu suppleres ”Trio’en”, med Det Kongelige Teaters koncertmester, Emma Steele, som spiller med.

Så glæd jer til en anderledes Chopin-koncert, hvor de tre instrumenter samlet skaber en magisk stemning. Vi garanteret et fyrværkeri af skøn musik og beder til, at klaveret holder!