Begivenheden har allerede fundet sted.

Børnegudstjeneste 2. påskedag ved sognepræst Frederik Teglberg Damm / husk tilmelding

Dato Mandag d. 5. april 2021, kl. 13:00
Sognepræst Frederik Teglberg Damm og børnekorleder Christina Schimmell Rindorf sammen med Spirekoret

Kom og vær med, når sognepræst Frederik Teglberg Damm inviterer til børnegudstjeneste 2. påskedag sammen med børnekorleder Christina Schimmell Rindorf. Som en del af gudstjenesten kan I for første gang se det kæmpestore påskeæg, som områdets børnefamilier har været med til at skabe i påskeugen. Og bagefter kan I være med på et sjovt æggeløb udenfor kirken, inden I - med lidt mad "to-go" - går hjem og nyder 2. påskedag.

Hvis du har lyst til at være med, når vi sammen laver det store KÆMPE påskeæg, der vises frem til børnegudstjenesten, så kan du få dit helt eget stykke af påskeægget til at farvelægge inden påske.

Kom og hent et stykke af det ’blanke’ påskeæg i kirken eller få tilsendt et stykke på mail i ugen op til påske.

Mal, tegn og dekorér så dit stykke af påskeægget og giv det tilbage til kirken inden den 2. april. Med til hvert stykke af påskeægget hører nogle spørgsmål og symboler, som kan være inspiration til en snak om, hvorfor vi fejrer påske.

I Husumvold Kirke vil vi gerne lave et stort og flot påskeæg, og det kan vi kun gøre med din hjælp.

Tilmelding, afhentning eller tilsendelse sker efter kontakt med Sofie (sofie.husumvoldkirke@gmail.com).

Der er begrænset antal påskeægs-stykker, så tilmeld jer allerede nu.

Der er stadig tilmelding til vores gudstjenester og andagter. For spørgsmål i forbindelse med tilmelding, ring til kirkekontoret på 38 60 90 40.

Kom trygt til gudstjenest. Vi følger myndighedernes retningslinjer for areal- og afstandskrav, gudstjenestelængde, god hygiejne og mundbind, så vi bliver ved med at passe på hinanden. Er du syg, eller har du symptomer på covid-19, skal du selvfølgelig blive hjemme. Læs mere HER.