Begivenheden har allerede fundet sted.

[Spaghetti]gudstjeneste - om Kristi himmelfart og Guds aftryk på jorden / husk tilmelding

MAJ

Dato Tirsdag d. 11. maj 2021, kl. 17:00
Sognepræst Frederik Teglberg Damm og børnekorleder Christina Schimmell Rindorf
Gratis, men husk tilmelding

Sognepræst Frederik Teglberg Damm inviterer til [spaghetti]gudstjeneste sammen med børnekorleder Christina Schimmell Rindorf. Det er kirke, kristendom og bibelhistorier fortalt, så børnene kan forstå det.

Denne gang om Kristi himmelfart og om Guds aftryk på jorden. Bagefter er der lækre økologiske pølsehorn med kyllingepølser "to-go".

Der er stadig tilmelding til vores gudstjenester og andagter.

Vi følger myndighedernes retningslinjer for areal- og afstandskrav, god hygiejne og mundbind, så vi bliver ved med at passe på hinanden. Er du syg, eller har du symptomer på covid-19, skal du selvfølgelig blive hjemme. Læs mere HER.