Begivenheden har allerede fundet sted.

MAJ

Dato Søndag d. 9. maj 2021, kl. 10:00
Sognepræst Stig Boel
Højmesse 5. søndag efter påske / husk tilmelding

”Beder I Faderen om noget i mit navn, skal han give jer det”, siger Jesus. Og det lyder egentlig meget enkelt. Men enhver, som har været tæt på tab, sygdom, sorg og smerte, ved, at det aldrig er helt enkelt at bede.

Højmesse ved sognepræst Stig Boel.

Kom trygt til gudstjeneste i Husumvold Kirke - nyd en stund med tid til ro. Få velsignelse, tid og ord til eftertanke. Lad dig opløfte af de stemningsfulde toner fra orgel, stærke sangstemmer og fælles sang.

Vi kan fra den 21. april glædeligvis igen forlænge gudstjenesten - og synge sammen! Vi følger selvfølgelig fortsat myndighedernes anvisninger, så vi kan blive ved med at passe på hinanden. Der vil nu igen være to meters afstand ved sang, og der er stadig tilmelding til vores gudstjenester og andagter.

Vi følger myndighedernes retningslinjer for areal- og afstandskrav, god hygiejne og mundbind, så vi bliver ved med at passe på hinanden. Er du syg, eller har du symptomer på covid-19, skal du selvfølgelig blive hjemme. Læs mere HER.