Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Højmesse 6. søndag efter påske / husk tilmelding

MAJ
16

Højmesse 6. søndag efter påske / husk tilmelding


Dato Søndag d. 16. maj 2021, kl. 10:00
Sted Husumvold Kirke, Gadelandet 25, 2700 Brønshøj
Medvirkende
Sognepræst Lise Mortensen
Højmesse 6. søndag efter påske / husk tilmelding

Vi er så tæt på pinse og Helligåndens ankomst, som vi kan være…Jesus taler denne søndag til disciplene om, hvordan de som kristne risikerer at blive udsat for had og forfølgelse, ja ligefrem at blive slået ihjel. Disciplene var de første vidner om Jesus, siden fulgte mange andre, de blev dræbt og blev martyrer, fordi de ikke ville opgive deres tro. En af dem var Perpetua, kom og hør bl.a. hendes dramatiske historie…

Velkommen til højmesse ved sognepræst Lise Mortensen.

Kom trygt til gudstjeneste i Husumvold Kirke - nyd en stund med tid til ro. Få velsignelse, tid og ord til eftertanke. Lad dig opløfte af de stemningsfulde toner fra orgel, stærke sangstemmer og fælles sang.

Der er stadig tilmelding til vores gudstjenester og andagter. For spørgsmål i forbindelse med tilmelding, ring til kirkekontoret på 38 60 90 40.

Vi følger myndighedernes retningslinjer for areal- og afstandskrav, god hygiejne og mundbind, så vi bliver ved med at passe på hinanden. Er du syg, eller har du symptomer på covid-19, skal du selvfølgelig blive hjemme. Læs mere HER.