MAJ

Dato Søndag d. 16. maj 2021, kl. 10:00
Sognepræst Lise Mortensen

Velkommen til højmesse ved sognepræst Lise Mortensen

Kom trygt til gudstjeneste i Husumvold Kirke - nyd en stund med tid til ro. Få velsignelse, tid og ord til eftertanke, og lad dig opløfte af de stemningsfulde toner fra orgel og stærke sangstemmer.

Gudstjenesten vil ikke vare længere end 1/2 time, og vi følger selvfølgelig alle myndighedernes andre anvisninger, så vi kan blive ved med at passe på hinanden. Der er derfor også fortsat tilmelding til vores gudstjenester og andagter.

Vi følger myndighedernes retningslinjer for areal- og afstandskrav, god hygiejne og mundbind, så vi bliver ved med at passe på hinanden. Er du syg, eller har du symptomer på covid-19, skal du selvfølgelig blive hjemme. Læs mere HER.