Begivenheden har allerede fundet sted.

PINSEDAG højmesse i Husumvold Kirke sammen med Tingbjerg Kirke / husk tilmelding

MAJ

Dato Søndag d. 23. maj 2021, kl. 10:00
Sognepræst Stig Boel og Mette Basbøll

Sammen med Tingbjerg Kirke fejrer vi pinsen med højmesse og festlig blæsermusiki Husumvold Kirke. Højmessen er ved sognepræst Stig Boel og Mette Basbøll. Musikken ved Eva Maria Jensen (orgel), Marc Cromme (basun), Ulf Nordlund (trompet), Lau Frederiksen og Emil la Cour Bødtcher-Jensen (sang). Bagefter mødes vi om kirkekaffen.

Der er stadig tilmelding til vores gudstjenester og andagter. For spørgsmål i forbindelse med tilmelding, ring til kirkekontoret på 38 60 90 40.

Vi følger myndighedernes retningslinjer for areal- og afstandskrav, god hygiejne og mundbind, så vi bliver ved med at passe på hinanden. Er du syg, eller har du symptomer på covid-19, skal du selvfølgelig blive hjemme. Læs mere HER.