Dato Mandag d. 13. september 2021, Kl. 17:15 til kl. 18:15
Sted Husum Kirke
Børnekorleder Christina Schimmell Rindorf

Juniorkoret for drenge og piger i 5.-9. klasse

Husumvold og Husum Kirkers fælles korskole har kor for børn fra 0. til 9. klasse, der har lyst til at synge. Korene, der ledes af Christina Schimmell Rindorf, er gratis at være med i og uden optagelsesprøve. Der optages løbende nye børn. Tilmelding til Juniorkoret kan ske lige HER

I Juniorkoret synges både klassiske og rytmiske sange på dansk og på engelsk og måske andre sprog. I Juniorkoret vil børnene arbejde videre med sangen. De lærer at læse lidt noder, og de skal synge på engelsk. Koret optræder flere gange i årets løb, både i forbindelse med gudstjenester og ved små og store koncerter i andre sammenhænge.

Spirekor (0.-1. klasse) / onsdage kl. 16.30-17.30 i Husumvold Kirke

Børnekor (2.-4. klasse) / mandage kl. 16.00-17.00 i Husum Kirke