Dato Onsdag d. 27. oktober 2021, Kl. 16:30 til kl. 17:30
Sted Husumvold Kirke
Børnekorleder Christina Schimmell Rindorf
Spirekor i Husumvold Kirke

Spirekoret for drenge og piger i 0.-1. klasse samt de, der skal starte i skole til sommer

Husumvold og Husum Kirkers fælles korskole har kor for børn fra 0. til 9. klasse, der har lyst til at synge. Korene, der ledes af Christina Schimmell Rindorf, er gratis at være med i og uden optagelsesprøve. Der optages løbende nye børn.

I Spirekoret synges rytmiske og klassiske sange, forårssange, salmer, børnesange, sjove sange og sørgelige sange, hurtige sange og langsomme sange og meget mere. I lærer at bruge kroppen og stemmen til at skabe musik. I arbejder med rytme, klang, tekster og synger enstemmigt og med tiden også tostemmigt. Koret optræder flere gange i løbet af året – både i forbindelse med gudtjenester og ved små koncerter i andre sammenhænge.

Spirekor (0.-1. klasse) / onsdage kl. 16.30-17.30 i Husumvold Kirke

Børnekor (2.-4. klasse) / mandage kl. 16.00-17.00 i Husum Kirke