MAJ

Dato Søndag d. 30. maj 2021, kl. 16:00
Maria Lundbak (obo), Karen Johanne Pedersen (violin), Nanna Treu (violin), Deanna Said ( bratsch) og Kirstine Elise Pedersen (cello)
Fri entré, men husk tilmelding​ og coronapas
KONCERT / Maria Lundbak og obokvartetten

Maria Lundbak, som i mange år har været kirkesanger i Husumvold Kirke og har glædet os med sit smukke obospil, debuterer til efteråret som solist fra konservatoriet i Odense. Til sin debutkoncert har hun sammensat et kammermusikprogram for obo og strygekvartet. Ensemblet spiller en forårskoncert for os med værker af Arnold Bax, Bernard Crusell og Sigil Kolind, som har komponeret et variationsstykke over Carl Nielsens ”Se dig ud en sommerdag”, som ved denne koncert vil blive uropført.

Maria Lundbak (obo), Karen Johanne Pedersen (violin), Nanna Treu (violin), Deanna Said (bartsch), Kirstine Elise Pedersen (cello).

Fri entré, men husk tilmelding.

I henhold til gældende retningslinjer skal der fremvises et gældende coronapas, eller gyldig negativ coronatest ved koncerten.

Vi følger myndighedernes retningslinjer for coronapas, areal- og afstandskrav, god hygiejne og mundbind, så vi bliver ved med at passe på hinanden. Er du syg, eller har du symptomer på covid-19, skal du selvfølgelig blive hjemme. Læs mere HER.