MAJ

Dato Fredag d. 7. maj 2021, kl. 14:00
Sognepræst Stig Boel, organist Eva Maria Jensen og sangerinde Signe Spang Colding
Fredagsandagt og højskolesang / med tilmelding

Vi inviterer til fredagsandagt og med fælles højskolesang sammen med sognepræst Stig Boel, organist Eva Maria Jensen og sangerinde Signe Spang Colding. Sammen skal vi synge sange fra Højskolesangbogen, og der vil være mulighed for, at du kan ønske dit eget favoritnummer spillet.

Vi kan fra den 21. april glædeligvis igen forlænge gudstjenesten - og synge sammen! Vi følger selvfølgelig fortsat myndighedernes anvisninger, så vi kan blive ved med at passe på hinanden. Der vil nu igen være to meters afstand ved sang, og der er stadig tilmelding til vores gudstjenester og andagter.

Vi følger myndighedernes retningslinjer for areal- og afstandskrav, god hygiejne og mundbind, så vi bliver ved med at passe på hinanden. Er du syg, eller har du symptomer på covid-19, skal du selvfølgelig blive hjemme. Læs mere HER.