Dato Fredag d. 13. august 2021, kl. 14:00
Sognepræst Lise Mortensen
Kaffe/ te og brød 10 kr. Husk tilmelding

Andagt og Fredagsmøde

Kom trygt til andagt og fredagsmøde i Husumvold Kirke.

Denne fredag er andagten ved sognepræst Lise Mortensen.

Efter andagten vil kirkens sanger Lau Frederiksen og organist Olga Trochina fremføre en samling af forskellige operetter under titlen "Glade Operettetoner"  i kirkerummet.

Der vil blandt andet være uddrag fra "Sommer i Tyrol", musicals og filmmusik. Alt sammen med smag af sommer og glade dage. Så kom og oplev den glade stemning, når kirkerummet fyldes af smukke toner og godt humør.

Eftefølgende mødes vi og nyder vi en kop kaffe/te i godt selskab.

Så kom og nyd en eftermiddag med andagt, dejlig musik og hyggeligt samvær.

Der er fortsat tilmelding til vores gudstjenester og andagter.

Vi følger myndighedernes retningslinjer for areal- og afstandskrav, samt god hygiejne, så vi bliver ved med at passe på hinanden. Er du syg, eller har du symptomer på covid-19, skal du selvfølgelig blive hjemme. Læs mere HER.