Dato Torsdag d. 7. oktober 2021, Kl. 19:00 til kl. 22:00
Sognepræst Stig Boel

Kirkebio i Husumvold Kirke

Når det bliver mørkere og koldere i vejret igen, så kan du sammen med andre se gode film med noget på hjerte i din kirke. Sognepræst Stig Boel lægger op til filmen, og bagefter vil der være lejlighed til at diskutere det, der gjorde indtryk.  Nogle torsdage lægger en andagt i kirkerummet kl. 18.30 op til filmen.
Fri entré. Øl og vand: 10 kr.

Denne gang vil filmen være: Sorry We Missed You

Instruktør: Ken Loach, 2019

Ricky og hans familie kæmper med en stor gæld efter finanskrisen i 2008. En mulighed for økonomisk uafhængighed kommer med en skinnende ny varebil og chancen for at arbejde som selvstændig næringsdrivende. Det er hårdt arbejde, og hans kones job i hjemmeplejen er ikke meget nemmere. Familien Turner har altid haft et stærkt sammenhold, men da børnene Seb og Liza kommer i problemer, er bristepunktet snart nået. Dette er hverdagsdramatik, som Ken Loach mestrer det: Intenst, bevægende, menneskeklogt og hjertevarmt.