Dato Torsdag d. 4. november 2021, Kl. 19:00 til kl. 22:00
Gratis​

Kirkebio i Husumvold Kirke

Når det bliver mørkere og koldere i vejret igen, så kan du sammen med andre se gode film med noget på hjerte i din kirke. Sognepræst Stig Boel lægger op til filmen, og bagefter vil der være lejlighed til at diskutere det, der gjorde indtryk.  Nogle torsdage lægger en andagt i kirkerummet kl. 18.30 op til filmen. Fri entré. Øl og vand: 10 kr.

Denne gang er filmen: En hvid, hvid dag

Instruktør: Hlynur Pálmason, 2019

I en afsidesliggende islandsk by fatter en pensioneret politichef mistanke om, at en mand fra byen skulle have haft en affære med hans hustru, der for nylig døde i et trafikuheld. Gradvist besættes han af ønsket om at finde sandheden, og han udsætter dermed ikke bare sig selv men også sine allernærmeste for fare. En stærk fortælling om sorg, hævn og ubetinget kærlighed.