Dato Torsdag d. 2. december 2021, Kl. 19:00 til kl. 22:00
Gratis​

Kirkebio i Husumvold Kirke

Når det bliver mørkere og koldere i vejret igen, så kan du sammen med andre se gode film med noget på hjerte i din kirke. Sognepræst Stig Boel lægger op til filmen, og bagefter vil der være lejlighed til at diskutere det, der gjorde indtryk.  Nogle torsdage lægger en andagt i kirkerummet kl. 18.30 op til filmen.
Fri entré. Øl og vand: 10 kr.

Denne gang viser vi filmen: The Kindness of Strangers

Instruktør: Lone Scherfig, 2019

Vi møder nogle ensomme, forladte mennesker på samfundets bund i New York. På forunderlig vis smelter deres veje og skæbner sammen. Det, der forener dem, er venlighed, næstekærlighed og tilgivelse, som trænger gennem det brudte og triste. Facader brister, hænder rækkes ud, og hænder mødes. Banalt? Måske, men filmen efterlader en med kimen til håb i en kold verden, og det er vel ikke så slemt.