Fredagsmødet

Vi mødes i Husumvold Kirke på udvalgte fredage til andagt, vedkommende foredrag, musik og gode snakke. vi åbner op for igen at mødes til foredrag, kaffe og snak. Vi samles omkring andagt og sang i kirkerummet, og bevæger os efterfølgende ind i den tilstødende sal til foredrag, kaffe og hyggeligt samvær.

Der er fortsat tilmelding til vores gudstjenester og andagter.

.  For spørgsmål i forbindelse med tilmelding, ring til kirkekontoret på 38 60 90 40.

Vi følger myndighedernes retningslinjer for areal- og afstandskrav, god hygiejne og mundbind, så vi bliver ved med at passe på hinanden. Er du syg, eller har du symptomer på covid-19, skal du selvfølgelig blive hjemme. Læs mere HER.