Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

 

KIRKEBIO VINTER 2023

Torsdage med Kirkebio

Sognepræst Stig Boel lægger op til filmen, og efter filmen vil der være lejlighed til at diskutere det, der gjorde indtryk. Under filmene vil der være lidt snacks og lidt at drikke. Der er fri entré.

 

26. januar kl. 19.00: Minari

Instruktør: Lee Isaac Chung, 2020

Jacob og Monica har forladt Korea for at søge lykken i USA. Her køber de efter et par år en farm i Arkansas og forsøger at starte en ny tilværelse midt i ingenting. Da Monicas excentriske mor ankommer, vender det op og ned på den lille familie. En gribende og hjertevarm film med en perfekt balance af drama og humor.

 

23. februar kl. 19.00: Skolen ved verdens ende

Instruktør: Pawo Choyning Dorji, 2019

Ugyen er på sidste år af sin læreruddannelse. Han har en drøm om at komme til Australien og få en sangerkarriere. Meget modvilligt må han tvunget af myndighederne tilbringe nogle måneder i landets fjerneste skole med 7-8 børn i landsbyen Lunana med 46 indbyggere.

 

23. marts kl. 19.00: Døde poeters klub

Instruktør: Peter Weir, 1989

Gennem flere generationer er eleverne på drengekostskolen Welton Academy blevet styret med benhård disciplin, men den nye professor John Keating vil lære dem at tænke selv og vove at leve i nuet – en ukonventionel tilgang til livet, som eleverne byder velkommen, men som møder stærk modstand fra skolens ledelse.

Kirkebio

Der er ingen begivenheder.