Børnegudstjenester / Spaghettigudstjenester

En spaghettigudstjeneste i Husumvold Kirke er en gudstjeneste på børnenes præmisser for børnefamilier, bedsteforældre og andre interesserede. Det er kirke og kristendom i børnehøjde, når sognepræst Frederik Teglberg Damm sammen med børnekorleder Christina Schimmel Rindorf fortæller bibelhistorier, så børnene kan forstå det. Efter gudstjenesten, der varer omkring en halv time, er der fællesspisning - på menuen er spaghetti med kødsovs.

Det er gratis at deltage i spisningen efter gudstjenesten.

Næste gang vi afholder spaghettigudstjeneste er d. 11. januar kl. 17, hvor temaet er 'Helligtrekonger.

Gudstjenesten er ved sognepræst Frederik Teglberg Damm og korleder Christina Schimmell Rindorf

For spørgsmål , ring til kirkekontoret på 38 60 90 40.