Børnegudstjenester / Spaghettigudstjenester

En spaghettigudstjeneste i Husumvold Kirke er en gudstjeneste på børnenes præmisser for børnefamilier, bedsteforældre og andre interesserede. Det er kirke og kristendom i børnehøjde, når sognepræst Frederik Teglberg Damm sammen med børnekorleder Christina Schimmel Rindorf fortæller bibelhistorier, så børnene kan forstå det. Efter gudstjenesten, der varer omkring en halv time, er der fællesspisning - på menuen er spaghetti med kødsovs.

Vi åbner op for fællesspisning igen d. 7. september til spaghettigudstjenesten om HØST.

Vi følger selvfølgelig myndighedernes retningslinjer for areal- og afstandskrav, samt god hygiejne, så vi bliver ved med at passe på hinanden. Er du syg, eller har du symptomer på covid-19, skal du selvfølgelig blive hjemme. Læs mere HER.