Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet.

Cookies

Cookies er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger og indsamle informationer til brug for statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hjemmesiden kan indeholde cookies fra tredjeparter som for eksempel Google Analytics.

Personoplysninger

Personoplysninger er informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række af disse informationer. Det sker for eksempel, når du bruger vores hjemmeside, tilmelder dig vores nyhedsbreve eller en aktivitet, hvis du deltager i undersøgelser eller registrerer dig som bruger.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke til det og selv indtaster informationerne, for eksempel når du udfylder en tilmeldingsblanket, behandler vi desuden: Navn, telefonnummer, e-mail og adresse.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

ChurchDesk, som er den digitale platform, vi bruger til kommunikation og koordinering, opbevarer personoplysninger som navn og e-mail med videre fra eksempelvis tilmeldingsformularer.

Ved brug af Google Analytics behandler og opbevarer de de data, vi modtager, når du bruger hjemmesiden. Oplysningerne bliver opbevaret på vores vegne, og de må ikke anvende dem til egne formål.
Personoplysninger som navn og e-mail med videre opbevares kun, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: husumvold.sogn@km.dk

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Hjemmesiden ejes og publiceres af:

Husumvold Kirke - Husumvold Sogn - Gadelandet 25 - 2700 Brønshøj - Tlf.: 38 60 90 40