Kom trygt til gudstjeneste og andagt i Husumvold Kirke

Nyd en stund med tid til ro. Få velsignelse og ord til eftertanke, og lad dig opløfte af de stemningsfulde toner fra orgel og stærke sangstemmer.

Vi følger selvfølgelig alle myndighedernes anvisninger, så vi kan blive ved med at passe på hinanden. Der er derfor også fortsat tilmelding til vores gudstjenester og andagter. For tilmelding klik videre HER.

Vi følger myndighedernes retningslinjer for areal- og afstandskrav, samt god hygiejne, så vi bliver ved med at passe på hinanden. Er du syg, eller har du symptomer på covid-19, skal du selvfølgelig blive hjemme. Læs mere HER.